Matcherna duggar tätt för våra herrar som åter är i farten redan i morgon kväll. Även denna tillställning utspelas på Landskrona IP:s konstgräs och för motståndet svarar Kristianstads FC. Avspark 18:00.

Besvikelsen efter helgens förlust i cupmötet mot Norrby ska nu kanaliseras och vi hoppas att BoIS kan studsa tillbaka ordentligt både mot Kristianstad samt mot Örgryte till helgen.

KFC spelar i division 2 till vardags och har haft en försäsong med blandat resultat. Topprestationer mot exempelvis Lund har varvats med mindre bra insatser. Nu senast spelade laget 0-0 mot Nosaby, bland annat efter rött Kristianstad-kort och olycklig skada på nyförvärvet, mittbacken Erik Lindström.

Laget från östra Skåne slutade tia i tabellen förra året. Framåt utvecklades Omar Dampha till en viktig offensiv kraft med sina 16 mål på 25 matcher. Anfallaren är kvar i laget även denna säsong och utgör således ett viktigt anfallsvapen för de orangea.

För Landskrona BoIS handlar matchen om att både hitta tillbaka till ett vägvinnande spel samt att ge alla spelare i truppen speltid. Fyra matcher återstår av försäsongen och det börjar således dra ihop sig ordentligt.

Helgens förlust lämnade en hel del i övrigt att önska, inte minst i andra halvlek. Samtidigt är nederlaget ingen större fara på taket och det finns fortfarande gott om tid att hitta rätt inför premiären.

Viktor Ekblom är tillbaka i truppen efter sin skade/sjukdomskonvalescens. Även Linus Olsson är tillbaka från sin mindre stukning och är därmed tillgänglig för spel.

Truppen till matchen mot Kristianstad: Svante Hildeman, Hampus Pauli, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Adam Egnell, Jesper Strid, Emil Jönsson, Camil Jebara, Nikola Ladan, William Ondrejka, Isak Sjögren, Sam Hegdal, Ardi Hajdari, Elis Brandqvist.

Avspark 18:00 och till matchen är det fri entré.