Efter två segrar i de två inledande DM-omgångarna väntar en tvättäkta gruppspelsfinal i den avslutande matchen. Lund står på andra sidan och matchen spelas på Landskrona IP under fredagskvällen. Avspark 19:00.

Både BoIS och Lunds BK står nämligen på sex poäng och jagar därmed förstaplatsen. Det ska sägas att både ettan och tvåan går vidare men båda lagen är självfallet nällade på gruppsegern.

LBK har två klara segrar i ryggen. Kullabygden besegrades med 2-0 i premiären och senast lämnade Åkarp WO vilket innebär 3-0-seger. Statistik som gör att laget leder gruppen på bättre målskillnad.

Lund spelar i division 2 denna säsong efter en stark fjolårssäsong i trean. Laget slutade tvåa bakom seriesuveränen Malmö FF och tog sig därmed upp i seriesystemet.

Försvarsspelet var en stor anledning till den framskjutna tabellplaceringen och framåt var Fanny Johansson allra mest framgångsrik med 16 mål på 15 matcher. Målskytten är fortsatt kvar i den gula tröjan och kommer säkerligen vara viktig även denna säsong.

Landskrona BoIS svarade för en mäktig vändning i den senast matchen borta mot Kullabygden. Tvåmålsunderläge vid hela två tillfällen men moralen är stark i gruppen och damerna lyckades alltså vända den prekära sitsen till seger 4-3.

Att laget redan är kvalificerat för slutspelet är så klart roligt men naturligtvis går vi för gruppseger.

Avspark 19:00 i morgon fredag alltså och det är fri entré till matchen.

Varmt välkomna