Landskrona BoIS gjorde en bra insats i gruppfinalen mot Lunds BK men lyckades tyvärr inte besegrade division 2-laget. Gästerna vann med 3-1 och tog därmed hem gruppsegern.

Båda lagen visade verkligen att de ville vinna matchen, som kantades av hög intensitet och bra tempo. Trots att det skiljde två divisioner lagen emellan stod BoIS upp väldigt bra i närkampsspelet och mycket i prestationen var verkligen positivt.

Ändå var det Lund som skulle ta ledningen innan halvtidsvilan. Bortalaget skulle också utöka ledningen en bit in på andra och då såg det mörkt ut.

Michaela Civic skulle dock reducera rätt så omgående och gav därmed laget välbehövlig energi. BoIS trummade på för en kvittering men drömmen om gruppsegern grusades när Lund skulle utökade ledningen ännu en gång.

Det gjordes inga fler mål denna kväll och matchen slutade alltså 3-1 till Lund. BoIS ska dock glädjas åt insatsen samt att man är klara för DM-slutspelet. Lottningen äger rum i nästa vecka och vi uppdaterar så fort vi fått nys om motståndet.