För våra herrar återstår nu endast genrepet innan premiären mot Öster den 4 april. I den sista försäsongsmatchen reser Landskrona BoIS till Bravida Arena för match mot GAIS. Avspark 14:00.

GAIS lyckades inte förnya sin elitstatus till denna säsong. Laget förlorade i kvalet mot Dalkurd och tvingas därmed börja om i division 1. Av naturliga anledningar har det skett en del omsättning sedan degraderingen. Bland annat har Adam Egnell och Nikola Ladan anslutit till Landskrona BoIS.

Det klassiska Göteborgslaget har däremot en stark support och är säkerligen tillbaka i elitsfären inom kort.

Även lördagens match är GAIS generalrepetition. De möter Oddevold i sin premiär så det lär säkerligen vara två lag som är nällade på att sätta sin prestation inför seriestarten.

Även ”Makrillarna” deltog i Svenska Cupen tidigare i vinter. Förlust mot MFF och Värnamo men seger mot kommande seriekollegan, Ängelholms FF. Dessutom har det spelats en del träningsmatcher, senast spelade GAIS 2-2 mot Tvååkers IF.

Michael Kargbo gjorde mål både mot ÄFF och Tvååker och att han kommer vara en bärande spelare i årets GAIS-upplaga är ganska självklart.

BoIS kommer från en stark prestation mot Varberg och förhoppningen är att kunna följa upp med en lika gedigen insats uppe på Hisingen. Sedan tisdagen har både Erik Pärsson och Linus Olsson återvänt så det är ett lag med slagkraft som reser norröver under lördagsförmiddagen.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Albin Linnér, Viktor Wihlstrand, Edvin Dahlqvist, Philip Andersson, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Linus Olsson, Melker Heier, Ousmane Diawara, Erik Pärsson, Adam Egnell, Jesper Strid, Filip Ottosson, Emil Jönsson, Camil Jebara, Nikola Ladan, Viktor Ekblom.