Landskrona BoIS har kommit överens med Erik Hedenquist om ett treårsavtal. Hedenquist flyttar därmed från Lindome i Mölndal till Skåne och Landskrona.

Mittbacken provtränade med laget tidigare under månaden och man har nu valt att skriva ett treårskontrakt med honom. Erik har stor erfarenhet av division 1, han kommer senast från Lindome GIF och har tidigare representerat Utsiktens BK.

Redan i eftermiddag kan man se Erik i den randiga tröjan på Landskrona IP. Han är uttagen till dagens match mot Halmstads BK i U21 med start 16.00 på konstgräset.

Billy om nyförvärvet:
Vi har letat mittback sedan vi tappade Andreas Murbeck till Sirius och nu har vi hittat Erik som har egenskaper som passar bra in hos oss. Han är både en bra duellspelare, bra på huvudet och trygg med att ta fram bollen. Utöver det känns Erik som en mycket bra kille och som har en stor vilja att utvecklas.Vi är glada att vi nu har kommit överens med Erik om ett treårsavtal.

Se intervjun med Erik här: