Äntligen är det dags för våra damer att spela seriepremiär. Laget går in i sin andra säsong sedan uppstarten och det är med stor entusiasm som vi nu tar oss an den första omgången.

I serieupptakten möter vi Röstånga IS. Avspark 19:00 på Landskrona IP.

BoIS visade framfötterna redan förra året, som präglades av pandemin, och förhoppningen är nu att förbättra sin tabellplacering och på så vis säkra spel i division 3.

Resultaten under försäsongen har verkligen visat att det ryms gott om kapacitet i truppen. Nyförvärven har svarat för goda insatser och eftersom ingen lämnat, vilket vi är väldigt glada över, har konkurrenssituationen slipats till ordentligt.  

I genrepet mot Furulund gjorde BoIS en närmast heroisk insats och tvingade Div. 2-laget till förlängning.

Nu är det alltså Röstånga som står för motståndet.

Även RIS gjorde en stark fjolårssäsong och slutade tabellfyra med bara en poäng färre än Landskrona BoIS. Det är klart att även Röstånga vill aspirera om uppflyttningsplatserna och det blir således en tuff uppgift per omgående för randigt.

Till denna säsong har man slagit ihop med Svalöv och Kågeröd för att få ihop ett slagkraftigt lag. I genrepet besegrades Hörby med 3-0 och Röstånga har svarat för många starka prestationer under årets inledande månader.

Vi kan också konstatera att fjolårets två främsta målskyttar, Tuva Malmström och Sanna Nyborg är kvar i laget även denna säsong. De gjorde åtta mål vardera och är säkerligen nällade på att fortsätta registreras för nya baljor denna säsong.

Landskrona BoIS går in i premiären med gott självförtroende. Richard Persson har gott om alternativ att laborera med och att ha en sund konkurrenssituation kommer säkerligen vara en viktig framgångsfaktor under säsongen.

Framför allt är vi ivriga på att starta upp säsongen och vi hälsar alla randiga varmt välkomna till Landskrona IP på fredag kväll. Avspark 19:00 och det är fri entré som gäller!

Shopen håller öppet under matchen och inne hos Janet finns det möjlighet att köpa korv, läsk, godis och kaffe.