Våra damer fortsätter leverera på hög nivå. I den andra omgången slog Landskrona BoIS tillbaka Stattena IF med hela 6-0. Segersiffror som var helt i paritet med det som utspelades på plan.

Solen dränkte Olympiafältet i Helsingborg denna påskafton och i strålande förhållanden visade gästande Landskrona upp sitt breda fotbollsregister.

Hemmalaget hade inte mycket att sätta emot och det skulle inte dröja mer än sju minuter innan BoIS lyckades sätta sig i förarsätet. Azra Caljakovic gav bortalaget ledningen och några minuter senare spädde samma Caljakovic på ledningen.

Då var matchen avgjord och Landskrona BoIS fortsatte att trumma på i offensiv väg. Ytterligare tre mål lyckades laget mäkta med innan halvtidsvilan. Ida Nielsen gjorde två pytsar och Nathalie Olsson ett.

Efter paus slog Landskrona av lite på takten samtidigt som Stattena steppade upp ordentligt. Ytterligare ett randigt mål skulle dock registreras och det var Albulena Selani som höll sig framme. Hennes första mål i BoIS-tröjan.

Matchen slutade 6-0 till Landskrona BoIS som därmed fått en drömstart på säsongen. Två raka segrar är ett härligt ställningstagande och vi hoppas att man kan fortsätta leverera i samma anda även framöver.

Nästa omgång spelas hemma i Landskrona. På fredag gästas vi av Teknologkåren. Avspark 19:00.