Landskrona BoIS vill skapa en så angenäm upplevelse som möjligt uppe på IP under matchdagar. Därför är vi väldigt glada över att nu lansera Medlemstältet. Här har alla BoIS-medlemmar möjlighet att ladda upp inför matcherna med något gott och läskande i glaset till förmånliga priser. I tältet kommer vi också att hålla intervjuer och annat kul under säsongen.

Kvarteret Erikstorp står för serveringen och alla som är medlemmar i Landskrona BoIS ska alltså känna sig varmt välkomna in. Vi inviger tältet nu på måndag innan matchen mot Örgryte och hoppas att många randiga tar sig innanför väggarna och hjälper oss att skapa härlig atmosfär innan vi intar våra platser. Ta med polarna, familjen eller kollegorna på After Work och fotboll på måndag.

I tältet erbjuds chilli från Erikstorp, San Miguel på fat samt alkoholfria alternativ. Tältet öppnar 17.00.

Inte medlem än? Bli medlem här.