Landskrona BoIS fortsätter att gå fram likt en ångvält. Under fredagskvällen kom säsongens tredje raka seger då Teknologkåren betvingades hemma på Landskrona IP.

Matchen slutade 3-0 till randigt efter mål av Embla Stoltz, Emma Törnqvist och Anita Krasniqi.

Våra damer har verkligen fått en flygande start och i den tredje omgången svarade laget för en ny gedigen prestation. Att möta ett helt nytt lag är alltid förenat med viss osäkerhet men BoIS löste situationen galant och vann till sist också både klart och rättvist.

Det skulle dock dröja till minut 40 innan dödläget bröts. Embla Stoltz gav randigt ledningen och gjorde också sitt första mål för säsongen. Skönt att få med sig ett sent ledningsmål in i halvtidsvilan.

Tvåan kom rätt så omgående efter paus och det var Emma Törnqvist som med fin teknik förvaltade ett friläge genom att runda målvakten och raka bollen vidare in i det öppna målet. Även detta målet var Emmas första för säsongen och matchen kändes avgjord.  

Vi skulle få till ytterligare en balja och det var Anita Kasniqi som fastställde slutresultatet genom att också göra sitt första mål i serien.

Matchen slutade alltså 3-0 och vi gratulerar laget till en ny fin prestation. Efter tre spelade omgångar står laget på nio poäng och har därmed verkligen satt sig själva i förarsätet. Tabellen haltar förvisso men det ser väldigt ljust ut för tillfället.

I nästa match väntar däremot en tuff utmaning. Landskrona BoIS reser till Askeröds IP för match mot Askeröds IF. Matchen spelas på fredag med avspark 19:00 och den drabbningen kör vi i badkaret kommande vecka.

Avslutningsvis vill vi också gratulera Adela Dautovic-Rix som gjorde sin första match i BoIS-målet. Att inleda med hållen nolla är lika roligt som välförtjänt.