Landskrona BoIS förlorade gårdagens U21-möte mot Östers IF. Smålänningarna vann med 2-0.

Hemmalaget gjorde en bra match rent inställningsmässigt men hade bekymmer i de tekniska momenten. På tok för många individuella misstag innebar att BoIS aldrig lyckades etablera något vidare anfallsspel.

ÖIF tog ledningen efter kvarten spelad och därefter kom våra ränder aldrig i kapp. Jesper Jonasson Westermark hade en glad eftermiddag inne på A-plan. Anfallaren gjorde nämligen båda målen för Öster som därmed reste hem till Växjö med tre U21-poäng med sig i bagaget.

Max Mölder om matchen.

Vi gör en bra försvarsinsats, men när man inte kan ta emot eller slå en passning blir det svårt att etablera någon konstruktivt framåt. Har man problem med sådana basic saker blir det tufft att vinna.

BoIS tvingas fortsätta vänta med första segern i U21-serien. Kanske att den kommer i nästa omgång som även den spelas på Landskrona. Då gästas vi av Malmö FF, som står på full pott efter fem omgångar.

Matchen spelas den 3 maj, avspark 16:00.