I morgon kväll är det dags för damernas fjärde seriematch. Denna gång är det bortaplan som gäller då laget reser till Askeröd för match mot Askeröds IF. Avspark 19:00 på Askeröds IP.

Efter tre spelade matcher så Landskrona BoIS på full pott. Laget har svarat för genomgående solida prestationer och är verkligen förtjänta av de insamlade poängen. Det är förvisso väldigt tidigt på säsongen men redan nu har laget skaffat sig en liten lucka ner till övriga lag i serien och det försprånget ser vi gärna till att utöka ytterligare.

Det väntar däremot en tuff match härnäst. Askeröd är också obesegrade inför omgången. Laget har förvisso endast spelat två matcher och på dessa har man kammat hem fyra poäng.

Senast kryssade Askeröd borta mot Höör. Matchen slutade 2-2. I premiären däremot besegrade laget Torna Hällestad med 2-1. Även den matchen spelades på bortaplan.

Askeröd har fyra olika enmålskyttar och huruvida detta beror på bred trupp eller avsaknad av skyttedrottning får framtiden helt enkelt utvisa.

Vad vi däremot vet är att laget tappat sin tidigare målspottare, Tilde Borbos. Anfallaren vann hela seriens skytteliga förra året men är numera i Furulund. En kännbar förlust så klart men kanske att någon annan spelare kliver fram i hennes frånvaro.

BoIS har gott gry i ryggen och är så klart på jakt efter fjärde raka segern. Konkurrenssituationen är fortfarande fantastisk och med samma målmedvetenhet som i tidigare matcher finns det alla möjligheter i världen att samla på sig nya poäng i den kommande omgången.

Avspark 19:00 i morgon fredag. Vi önskar laget stort lycka till.