Under fredagskvällen tog Landskrona BoIS sin fjärde raka seger i seriespelet och man gjorde det med en ny förkrossande seger.

Våra ränder besegrade nämligen Asarum med hela 11-1 och siffrorna talar ju egentligen sitt tydliga språk.

Den här gången var det stor nivåskillnad på lagen och redan efter 20 minuter stod det 4-0 till gästande BoIS. Ida Nielsen hade redan gjort hattrick och även Emma Törnqvist lyckades trycka dit en balja.

Innan halvtidsvilan skulle ytterligare en BoIS-boll trilla in på målkontot, återigen genom Emma Törnqvist och då var matchen så klart avgjord.

Direkt efter paus var Ida Nielsen på hugget och gjorde därmed sitt fjärde mål för matchen. Asarum skulle förvisso få in en neslig reducering men därefter var det återigen Landskrona BoIS för hela slanten.

Emma Törnqvist ville inte vara sämre än ovan nämnda Nielsen och lyckades noteras för ytterligare två mål. Även Wilma Olsson, Sandra Mårtensson och Nathalie Olsson hann med att registreras innan domaren blåste av matchen.

Drömstarten fortsätter och i nuläget ser vårt damlag ruggigt starka ut. Full pott efter fyra matcher är alldeles lysande och vi njuter av deras finfina framfart.

Nu dröjer det ytterligare två veckor till nästa match. Återigen väntar en bortakamp och den här gången är det Färs & Frosta Arena i Höör som agerar skådeplats. Höörs IS står för motståndet.

Mer om den matchen när det närmar sig.