Efter ett två veckor långt uppehåll är det dags för BoIS damlag att åter spela seriematch. Säsongsstarten har varit alldeles lysande, laget står på full pott efter fyra spelade omgångar och har därmed gett sig själva finfina förutsättningar.

Senast besegrades Askeröd med förkrossande 11-1. Landskrona BoIS har både gjort mest mål framåt och släppt in minst bakåt vilket också talar sitt tydliga språk.

Nu har laget dock tvingats vila en helg men det har samtidigt inneburit att Richard Persson med ledarstab försetts med möjligheten att nöta på detaljer. Alltid nyttigt inför fortsatta uppgifter.

Härnäst väntar ett lag som också är obesegrade. Höör står på åtta poäng, två segrar och två kryss. I morgon tar de emot Landskrona BoIS hemma på Färs & Frosta Arena med avsparkstiden 17:00.

Höör kommer från en uddamålsseger mot Torna Hällestad. 1-0 hemma i Höör.

I det offensiva spelet har Josefin Nyberg tagit stort ansvar under uppstarten. Fyra mål på fyra matcher är så klart ett kvitto på hennes färdigheter framför mål och där gäller det att BoIS-försvaret är vaksamma.

Våra serieledande damer reser så klart mot Skånes mittpunkt med ambitionen att kamma hem ytterligare en trepoängare. Vi är väl införstådda i att uppgiften som väntar är tuff men kapaciteten i randigt är stor denna säsong och ingen utmaning är därmed för stor.

17:00 på Färs & Frosta Arena alltså, vi önskar laget stort lycka till.