Landskrona BoIS och IFK Trelleborg har kommit överens om ett samarbete som innebär att Hampus Pauli kommer ha möjlighet att spela matcher med laget under resterande del av säsongen.

Utlåningen innebär att Hampus har möjlighet att spela matcher med IFK på Vångavallen samt med BoIS i U21 och i A-laget. Därmed förses den talangfulle målvakten med regelbunden matchning vilket alla parter kommer gynnas av.

IFK Trelleborg slåss för närvarande i toppen av division 3 och med Hampus mellan stolparna går laget för avancemang.

Billy om tankarna bakom samarbetet

Det har funnits ett gemensamt önskemål att hitta en lösning runt Hampus som ger honom fler möjligheter till speltid i matcher. När detta förslag dök upp var alla positiva till att hitta en lösning som vi nu alltså nått.

Hampus är fortfarande vår spelare, kommer träna med oss under majoriteten av träningspassen utöver träningar och matcher med IFK Trelleborg. Därmed ökar han nästan sin träningsdos samtidigt som han regelbundet ges speltid.

Hampus själv om utlåningen

Det ska bli jättekul att spela matcher och på så vis testa mig själv i den miljön. Trivs med upplägget, att jag tränar med båda klubbarna och eftersom jag känner tränaren sedan tidigare, jag hade honom i Besa, är jag övertygad om att detta kommer bli kanonbra.

Foto
  • Bildbyrån