Landskrona BoIS hälsar Vincent Sundberg varmt välkommen till klubben. Ytterspringaren har Haninge som moderklubb, anländer från AIK och har skrivit på ett fyraårsavtal som börjar gälla direkt efter årsskiftet. 

Vincent är född 2004 och har redan hunnit bekanta sig med vår miljö då han i november månad var nere i Skåne för att träna med A-laget. 

Under den veckan förstärkte han sina redan starka aktier och att vi nu kommit överens känns verkligen spännande. 

I AIK har Vincent hunnit med att göra seniordebut och dessutom varit en framgångsrik kugge i klubbens P19-lag. Han har också representerat Sverige i U18-sammanhang. 

Erik Edman om nyförvärvet

Fantastiskt spännande att få in Vincent i verksamheten och vi står nu otroligt väl rustade med två rappa, kvalitativa ytterbackar/wingbacks på högersidan.

Vincent är en spelare med mycket fart och bra driv som verkligen imponerade när han var nere för några veckor sedan. Vi förväntar oss att han konkurrerar om en startplats direkt och vi tror han kommer tillföra väldigt mycket till laget med sina spetsegenskaper.  

Vincent om att spela i randigt

Det ska bli väldigt roligt att komma till Landskrona. Jag ser fram emot en bra och spännande säsong och förhoppningen är att vara med och ta oss upp i Allsvenskan. 

Vi önskar Vincent stort lycka till i Landskrona BoIS och ser fram emot att följa hans framfart i den randiga tröjan.