Landskrona BoIS har gjort klart med Max Nilsson som anländer från IFK Hässleholm. Mittfältaren provtränade med randigt i november och visade då upp sådana kvaliteter att vi nu knyter upp honom över en längre period. 

Avtalet sträcker sig över tre år och med Max ombord fortsätter Landskrona BoIS att ha en stark skånsk prägel på truppen. 

Vårt senaste tillskott är en oblyg mittfältare med IFK Osby som moderklubb. De senaste säsongerna har spenderats på Österås IP och där har den unga talangen, född 2005, samlat på sig rutin från seniorfotboll. 

Nu fortsätter resan i Landskrona BoIS och vi ser fram emot att ha honom i vår randiga omgivning. 

Erik Edman om säsongens fjärde nyförvärv.

Max har kört seniorspåret de senaste två åren och varit ordinarie i ett stabilt division 2-lag. Jag har sett honom ett antal matcher där han trots sin ringa ålder visat upp en stor mognad. Fysiskt är han redan långt framme och när han var nere hos oss tidigare i höstas gjorde han ett väldigt gott intryck, både kvalitetsmässigt och som person. 

En allroundkunnig central mittfältare som är bollskicklig, har stor löpkapacitet och är bra i duellspelet. Max kommer komplettera övriga mittfältare väl och på lång sikt ser vi Max som en stor tillgång i Landskrona BoIS. Vi är väldigt glada över att ha honom på plats. 

Hans skoningslösa attityd gör honom till en spelare som BoIS-publiken kommer omfamna väldigt snabbt men under 2023 kommer vi försöka hitta en så bra matchmiljö som möjligt för honom.