Dam

I helgen har våra damer spelat Nova-Kicken i Eslöv. BoIS tog sig till semifinal i B-slutspelet men föll på straffar mot Hörby FF.

I övrigt fanns det mycket positivt att hämta ur matcherna som laget ska bygga vidare på. Under lördagen spelades gruppspelet och i Landskronas grupp ingick Osby, Hörby och GIF Nike. Tre lag som samtliga spelar division 3 denna säsong.

Randigt besegrade Hörby med 1-0 i den första gruppspelsmatchen men förlorade mot Nike med 3-0. Därför krävdes det seger mot Osby för att säkra avancemanget till A-slutspelet.

Trots ett massivt randigt tryck lyckas damerna inte få in ledningsmålet, matchen slutade lika, vilket innebar B-slutspel.

Slutspelet gick av stapeln idag och BoIS inledde med att besegra Gärsnäs med hela 7-1.

Huvudtränare Henrik Albertsson om prestationen

Vi fick en riktig träff. Vi spelade med högt tempo och hittade fina kombinationer som ledde till många bra lägen.

I semifinalen ställdes BoIS mot samma Hörby FF som vi vann över i gruppen. Trots ett stort spelövertag, bland annat med två skott i ribban, skrevs slutresultatet till 2-2 vilket innebar att semifinalen avgjordes på straffar. Där drog Hörby det längsta strået.

Henrik summerar helgen

Sammanfattningsvis så gör vi en klart godkänd turnering. I dagens två matcher står vi för ktigt bra prestationer men tyvärr ville inte bollen vår väg full ut. Extra glädjande att fem nyförvärv, Nadin Abdull Fatah, Ida Andrén, Elin Skarp, Tilda Leander & Alicia Järnhäll, fick debutera i BoIS-tröjan. De två sistnämnda lyckades trycka dit sina första mål i randigt!.

För våra damer väntar nu två veckors träning innan nästa match. Den 5 februari reser vi till Kullabygden för match mot Höganäs/Jonstorp.