Landskrona BoIS har kommit överens med Malmö FF om en övergång för Melker Widell. Landskrona-sonen har skrivit ett fyraårsavtal med randigt.

Widell är född 2002 och han kommer förstärka de offensiva leden. I MFF har han tillhört klubbens U19-lag men fjolårssäsongen tillbringades i BK Olympic vilket gav honom värdefull seniorfotbollserfarenhet.

I Olympic, som gjorde stor succé som nykomling i ettan, spelade Melker 27 matcher, spelade på många olika positioner och noterades bland annat för tre mål.

Erik Edman om förstärkningen

En spelintelligent och multifunktionell spelare som kommer vara användbar på många olika positioner. Melker har en fantastisk karaktär, är en naturlig ledare och har stor löpkapacitet. Hans egenskaper passar utmärkt in i vår filosofi.

Vi har följt honom under en tid och att han nu säkrats upp över en längre period känns väldigt bra.

Melker kommer från en riktig BoIS-familj, bland annat har pappa Mikael representerat A-laget under sent 90-tal, och att få in den typen av spelare/människor känns alltid lite extra bra.

Han ansluter till randigt redan under eftermiddagen och han kommer finnas med i truppen som reser till Värnamo under lördagsförmiddagen.

Vi hälsar Melker varmt välkommen him till Landskrona.