BoIS förlorade lördagens träningsmatch mot IFK Värnamo. Hemmalaget vann med 2-1 i en historia som präglades av högt tempo mellan två välspelade lag.

Den första halvleken var klart mest händelserik och det var också i den som målen gjordes. Värnamo tog ledningen och gjorde också 2-0 men Landskrona, för dagen iklädda sitt ”Skåne-ställ”, fick in en reducering i slutet på akten.

David Edvardsson framspelade Robin Dzabic som i fritt läge rullade bollen vidare i mål på sin tidigare hemmaklubb.

I övrigt var det två lag som pressade högt och BoIS fick till en rad bra lägen som inte förvaltades.

I paus bytte BoIS ut nästan hela startelvan och gästerna fick också en bra start på andra halvlek. Det skulle dock inte göras fler mål i matchen som alltså slutade 2-1 till Värnamo.

Värt att notera:

Robin Dzabic har fått en bra start på säsongen med två poäng på två matcher. David Edvardsson gjorde också sin första pinne.

Nyförvärvet Melker Widell hoppade in i paus och gjorde därmed sin debut för BoIS.

Provspelaren Jacob Perelman startade matchen och lirade i dryga 65 minuter. Emanuel Kulego kom in i paus och visade upp sig i andra halvlek.

I de kommande tre matcherna väntar danskt motstånd för Landskrona BoIS. Vi inleder med match nästa helg borta mot Sönderjyske. Den kommer spelas i Köpenhamn och mer om matchen när det närmar sig.

Tack till alla som stöttade randigt under lördagen.