Vi hälsar Jacob Perelman välkommen till Landskrona BoIS. Mittbacken, född 2004, ansluter från FC Köpenhamn och har skrivit ett fyra år långt avtal med klubben.

Jacob har fått stora delar av sin fotbollsfostran i den danska huvudstadsklubben men har Sundby BK från Amager som moderklubb. I FCK har han tillhört deras akademi och Jacob har också fått den stora äran att representera olika danska ungdomslandslag.

Under förra veckan var han på plats i Landskrona och gjorde då ett gott intryck på alla inblandade. Detta är också den enda spelaren i truppen som inte har svenskt pass och med Jacob på plats förstärker vi vår ställning i Öresundsregionen.

Erik Edman om nyförvärvet

Jacob är en ung, spännande och utvecklingsbar mittback som vi hoppas och tror ska ta de stegen vi önskar. Han gjorde ett bra intryck under veckan han var här och vi tror att han ska fortsätta utvecklas i vår miljö. Spelmässigt går det att dra en hel del paralleller med Johan Rapp och vi hoppas att han ska göra en liknande resa.

Han är fostrad i FCK:s akademi, där han varit i flera år, han har visat en skön attityd och utifrån det ramverk som ledarstaben satt upp är det en karaktär som kommer passa ypperligt väl in i vår grupp.

Vi hälsar Jacob velkommen till Landskrona BoIS