Dam

Landskrona BoIS spelad 3-3 med Lunds BK under söndagen. På Klostergården i Lund inledde randigt klart bäst och det såg länge ut som att gästerna skulle gå mot en klar seger.

BoIS hade faktiskt ledningen med hela 3-0. Azra Caljakovic har verkligen konserverat formen och följde upp sina två mål från försäsongspremiären med ytterligare två pytsar i Lund. Nadin Abdul-Fattah gjorde också mål för andra matchen i följd genom att sätta dit trean.

Då hade det bara gått elva minuter av matchen så att Landskrona BoIS fick en flygande start var ingen underdrift.

Tyvärr för vår del skulle Lund rycka upp sig betänkligt efter deras mardrömsinledning. Innan halvtid lyckades laget reducera två gånger om och våra ränder gick in i halvtidsvilan med en uddamålsledning.

Den andra halvleken präglades av höga toppar och djupa dalar. BoIS brände en straff och hade en handfull riktigt bra målchanser som dessvärre inte förvaltades.

Istället skulle Lund alltså få in en kvittering vilket också blev slutresultatet. Lite snopet med tanke på 3-0-ledningen men samtidigt fanns det mycket som gladde i prestationen.

Henrik Albertsson om matchen

I det stora hela visar vi under våra höga toppar att vi kan spela en riktigt bra fotboll vilket vi tar med oss. Samtidigt ska våra dalar inte vara lika djupa och det fortsätter vi gnugga vidare på. Vi gläds åt att både Michelle Loponen och Alice Ekstrand BoIS-debuterade, kul att se båda i den randiga tröjan.

I nästa träningsmatch är det dags för Hittarps IK. Den matchen spelas på Laröds IP i norra Helsingborg. Avspark 13:00 nu på lördag.