I helgen kickas tävlingssäsongen igång då den första gruppspelsomgången i Svenska Cupen ska spelas. 1972 års vinnare – LANDSKRONA BoIS – går in i tävlingen först på måndag kväll men det finns ju massa annat kul att beskåda innan vi når den kulmen.

Cmore sänder hela schabraket och just nu får du halva priset i 3 månader samtidigt som du stöttar Landskrona BoIS med 150 kronor!

C More Plus innehåller förutom Svenska Cupen även UEFA Champions League, Allsvenskan & Superettan från discovery +, LaLiga, Serie A och mycket mer sport! Du kan även streama underhållning i världsklass för hela familjen med drama, dokumentärer och SF Kids.

Gå in på www.cmore.se/kampanj/svenskacupen och använd koden LANDSKRONACUPEN23 för att ta del av erbjudandet!

Erbjudandet gäller endast nya kunder på www.cmore.se