Redan i morgon kväll är det dags för ny herrmatch. BoIS är då tillbaka i Landskrona och välkomnar Ängelholms FF till konstgräset på IP. Avspark 18:00.

ÄFF är ett välbekant motstånd som för tillfället ligger i division 1. Laget tränas av BoIS-bekantingen Roar Hansen och slutade åtta i tabellen.

Nu under vintern har många av ÄFF-rubrikerna berört klubbens dåliga ekonomi. Saneringen har fått konsekvenser även för herrarnas verksamhet och i omklädningsrummet har det skett förändringar.

Många tunga namn har lämnat och för tillfället står Ängelholm med en tunn trupp i behov av förstärkning. Det har dock trillat in en rad nyförvärv de senaste dagarna så luckorna lär fyllas i närtid.

Roar Hansen är också erkänt skicklig på att få ihop en bra grupp med små medel och vi är övertygade om att han lyckas även denna gång.

Ängelholm har varit i farten vid några tillfällen denna försäsong. I premiären plockade Bjärelaget en meriterande seger mot Helsingborgs IF. Därefter besegrades IFK Hässleholm med 2-0 men nu senast, borta mot seriekollegan Falkenberg, blev det uddamålsförlust.

Landskrona BoIS inleder tävlingssäsongen uppe i Stockholm under måndagskvällen och truppen kommer att presenteras först efter den matchen. Däremot lär majoriteten av de som inte spelar 90 minuter finnas med mot Ängelholm.

Våra ränder lär komma från en rejäl urladdning i mötet mot Djurgården men i våra fortsatta förberedelser inför seriestarten är matchen mot ÄFF av stor vikt. Vi går in i mötet med samma engagemang och ser fram emot att fortsätta arbeta med vår utveckling.

Avspark 18:00 och till matchen är det fri entré.

För den som inte har möjlighet att komma upp till Landskrona IP sänds matchen på hd.se eller Sportexpressen.  

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Jacob Perelman, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Erik Hedenquist, David Edvardsson, Melker Widell, Vincent Sundberg, Alec Brandt Erlandsson, William Ondrejka, Sam Hegdal, Kofi Asare, Kevin Bourahla, Gustaf Westström, Milton Olin, Elis Brandqvist.