Trots ett massivt spelövertag och ett tiotal heta målchanser lyckades Landskrona BoIS inte bemästra gästande Ängelholms FF. Matchen slutade 0-0.

Att inte få hål på motståndet är så klart en grov missräkning, med normal utdelning i avsluten skulle denna match slutat med klar BoIS-seger, men vi gläds åt att spelet såg bra ut och att laget kom till många heta målchanser. Effektiviteten hoppas vi blir betydligt vassare framöver. Att hålla nollan är så klart också alltid ett väkommet besked.

Trots att majoriteten av spelarna knappt hunnit komma hem från Sthlm visade laget inga större bekymmer med att ta kommando om matchen. BoIS pressade ner ÄFF långt ner i banan och styrde matchbilden med järnhand.

Många fina kombinationer genomfördes men slutprodukten saknades.

Allra närmast var Robin Dzabic men hans skott tog i överliggaren och ut.

Matchen förblev mållös och vi tackar ÄFF för en bra match på ett bitigt, men vindstilla, Landskrona IP.

Nästa match för herrarna spelas på söndag. Då reser laget till Grimsta i Stockholm där Brommapojkarna väntar. Avspark 17:30.