Dam

Våra damer fortsätter förberedelserna och i morgon söndag är det dags för säsongens fjärde träningsmatch. För första gången är det Landskrona IP som gäller och vi välkomnar Spjutstorps IF till vår randiga del av världen.

Avspark 13:00!

BoIS har nu spelat tre träningsmatcher som slutat med en seger, ett kryss och en förlust. Nederlaget kom senast i det tuffa bortamötet mot Hittarps IK. Resultatet är dock underordnat prestationen så här års och den randiga insatsen bådar gott inför fortsättningen.

Härnäst väntar alltså Spjutstorp. Ett lag som liksom BoIS spelar i division 3 men som tillhör en annan serie. SIF vann faktiskt trean förra året efter en imponerande säsong och fick därefter kvala mot Helsingborg IF, som var ett nummer för stora. Att vinna en serie borde innebära avancemang kan man tycka men det är annan diskussion.

Lagets defensiv var den stora anledningen till seriesegern med bara 18 insläppta mål på 22 matcher. Framåt sprängde man 100-målsvallen och allra framgångsrikast var Chatsuda Choomwiswit Klöckner med 23 mål på 19 matcher. En vass offensiv kraft som är med även i årets upplaga av Spjutstorp.

Landskrona BoIS fortsätter förbereda sig och söndagens match är genrepet inför DM-gruppspelet som sedan tar vid.

Huvudtränare Henrik Albertsson inte för matchen

Vi saknar fortsatt en del spelare på grund av sjukdom/skador och ovanpå det har vi fyra spelare som åker till Linköping för kval till RFL (Regionala Futsal Ligan). En tunn trupp på söndag men samtidigt ger vi våra spelare möjligheterna att få mycket speltid och få matchtempo inför nästa helgs tävlingsmatch!

Det ska bli otroligt kul att få mäta sig med Spjutstorp som var ett nålsöga från att knipa en plats i division 2 2023.

Avspark 13:00 på Landskrona IP och det är fri entré till matchen.