I eftermiddag drar U21-serien i gång och i premiären väntar ett nordvästskånskt tungviktsmöte. Landskrona BoIS reser nämligen till Olympia där Helsingborgs IF väntar. Avspark 14:00.

U21-serien tar BoIS på stort allvar då den dels ger hela A-laget möjlighet att få speltid dels tillåter våra yngre förmågor att doppa skorna i seniorfotbollen.

Att HIF står på andra sidan tillför så klart en extra krydda och vi hoppas att våra randiga pågar reser norröver taggade till tänderna. Dock är prestationen alltid viktigast i denna serie och då vi delvis fortfarande befinner oss i den förberedande fasen av säsongen önskar staben så klart att spelarna fortsätter ta nya positiva steg i rätt riktning.

Matchen startar alltså 14:00 och följande spelare är med i truppen:

Hampus Pauli, Svante Hildeman, Jacob Perelman, Alexander Tkacz, Robin Dzabic, Lukas Sunesson, Melker Jonsson, Vincent Sundberg, William Ondrejka, Alec Brandt Erlandsson, Kofi Asare, Milton Olin, Kevin Bourahla, Gibril Sanyang, Yousef Mahmood, Albin Selani.