Dam

Den här artikeln är skriven av vår prao Hedda Bülow.

I söndags var det DM-premiär och damerna spelade borta mot Lund BK. Det slutade med vinst 6-1. Detta är första DM matchen damlaget spelar tillsammans med de nya tillskotten i randigt och sätter nu ribban inför säsongen. Någon som inte är en nykomling är Frida Westesson. Hon är en av de damerna som varit med från start och trivs väldigt bra. Frida är väldigt nöjd över lagets prestation under matchen mot Lund BK och säger att de hade haft en bra träningsvecka och det var mycket engagemang. 

Frida är taggad inför säsongen då de nu är i division tre och kan få lite mer utmanande och roligare matcher. Förra säsongen var damerna obesegrade och kände sig inte utmanade. Hon hoppas på att laget kommer att utvecklas och komma närmare varandra som grupp. Det hoppas hon att laget kommer göra under deras kommande läger till Göteborg i slutet av mars.

Deras nästa match är mot Hammenhögs IF och Frida säger att de kommer bli spännande då de aldrig mötts tidigare. 

Text
  • Hedda Bülow
Foto
  • Mats Borg