Herrarnas efterlängtade hemmapremiär gick dessvärre i moll då gästande Utsikten tog med sig samtliga poäng hem till Göteborg.

Matchen slutade 3-1 till UBK och Landskrona BoIS får således fortsätta vänta på säsongens första poäng.

Superettan är en serie med många jämna lag och matchernas avgörande hänger ofta på små marginaler. Denna match var inget undantag. Den första halvleken var jämn och innan övertiden tog vid hade lagen skapat varsin het målchans.

Utsikten hade ett skott i ribban och BoIS hade ett inspel som dansade på mållinjen.

Med många avbrott blev det hela sex minuters övertid och dessa minuter fick stor påverkan på matchen i stort. Först skapade BoIS ett friläge men Ousmane Diawara fick inte med sig bollen när han försökte runda målvakten.

Strax därefter gjorde Utsikten 1-0 efter lite tafatt randigt försvarsspel.

Tungt med uddamålsunderläge i paus.

I andra kom hemmalaget ut med ny energi och det lät inte dröja innan kvitteringen var ett faktum. Adam Egnell hittade Robin Dzabic som tryckte in bollen från nära håll.

Nu hade randigt momentum och känslan var att hemmalaget skulle ta över matchbilden. Dessvärre skulle nästa käftsmäll inträffa strax därefter. En ren och skär bjudning som innebar att gästerna återtog ledningen.

Strax därefter utökade laget på hörna och det målet blev för tungt.

Landskrona BoIS försökte komma tillbaka och laget fick till en liten forcering. Skärpan var dock inte tillräcklig och de dryga 2200 som var på plats fick se sina ränder faller i säsongens första match hemma på Landskrona IP.

Så klart en missräkning men av säsongen återstår det 28 matcher och redan på lördag har vi chansen att studsa tillbaka. Skövde AIK kommer då till Landskrona och vi hoppas att alla som var på plats och stöttade laget under söndagen gör det igen nu till helgen.

Landskrona BoIS har aldrig ryggat tillbaka när det går motigt och den inställningen är fortsatt intakt.