Dam

Landskrona BoIS gick under söndagen förlorande ur seriepremiären mot Hallands Nation. På Klostergården i Lund vann hemmalaget med 4-1 och resultatet får anses vara helt i sin ordning.

Kanske att randigt drabbades av premiärnerver för det var i den första halvleken som Hallands Nation lade grunden till trepoängaren.  

Värdarna fick en drömstart då det stod 1-0 på resultattavlan redan efter två minuter. Innan halvleken var slut lyckades laget utöka två gånger om och efter den inledningen var uppförsbacken för brant.

Efter paus ryckte BoIS upp sig betänkligt och det var också under den avslutande akten som säsongens första mål producerades. Premiärmålskytten heter Nadin Abdul-Fattah och även fast målet mest var av kosmetisk betydelse var det ändå skönt att spräcka målnollan.

Så klart ingen optimal start men Hallands Nation är ett lag som kommer tillhöra tabelltoppen och vi tar med oss uppryckningen efter paus.

Nu på fredag är det äntligen dags att spela hemma i Landskrona. Husie från Malmö tar sig norrut och matchen startar 19:00 på konstgräset.

Vi kör fri entré till matchen och hoppas att många BoIS-supportrar tar sig upp för att stötta våra töser. Det är de sannerligen förtjänta av.