Dam

I morgon kväll vankas det äntligen hemmapremiär för våra damer. Avspark 19:00 på konstgräset och på andra sidan mittlinjen står Husie IF från Malmö.

Morgondagens motståndare är en ny bekantskap som verkligen etablerat sig i trean. Under fjolåret hamnade laget förvisso på tabellens nedre halva men ner till den absoluta botten var det stor poängmarginal.

Laget inledde seriespelet med att spela tre lika med Kullabygden i en svängig historia. Elisa Zuta gjorde 16 mål på 17 matcher under fjolåret och inledde denna säsong med en ny balja. En spelare som BoIS-försvaret måste hålla koppel på.

Våra töser förlorade som bekant i premiären mot förmodade topplaget Hallands Nation. Enligt rapporterna har laget hanterat motgången på bästa sätt med en riktigt bra träningsvecka. Så klart superviktigt nu när vi hoppas plocka våra första poäng.

Henrik Albertsson om läget i laget

Vi är väldigt revanschsugna efter premiärförlusten och tjejerna har studsat tillbaka på ett riktigt bra sätt. Vi har haft en stor numerär på träningarna och har en bra konkurrenssituation inför morgondagens match!

Att spela hemma för första gången är alltid en speciell känsla och vi hoppas på mycket folk uppe på konstgräset. Det är fri entré till damernas hemmamatcher så kom gärna upp och ge laget en bra start på Landskrona IP.

Forza randigt!!

Foto
  • Mats Borg