Dam

I morgon lördag, avspark 13:00, spelar damerna säsongens fjärde serieomgång. Ånyo är det bortaplan som gäller och denna gång reser laget i sydlig riktning. Åkarps IF väntar på Åkarps IP.

På plan möts två lag som båda väntar på säsongens första seger. Även Åkarp har en inspelad poäng, den tog laget i premiären genom att spela 1-1 hemma mot GIF Nike. Därefter har man förlorat mot Kullabygden och Lunds BOIS.

Det är framför allt i offensiv väg som laget haft utmaningar hittills. Bara ett mål framåt har Åkarp lyckats producera. Noemi Askaradza heter lagets ända målskytt hittills.

Landskrona BoIS tog säsongens första poäng i förra omgången borta mot Kullabygden. Den svängiga matchen slutade 2-2 och att inte längre stå på noll poäng är så klart skönt. Däremot, sett till prestationen, borde laget kanske fått med sig samtliga pinnar hem till Landskrona.  

Nästa steg är att knipa säsongens första seger och det hoppas vi mäkta med i morgon lördag.

Henrik Albertsson ser med tillförsikt fram emot matchen

Vi kommer från en bra träningsvecka trots en del sjukdomsfall och några skadade. Tjejerna är revanschsugna efter förra helgens två förlorade poäng och vi ser fram emot en bra drabbning på Åkarps IP.

Avspark 13:00 på Åkarps IP och vi önskar laget stort lycka till!