Dam

I morgon kväll vankas det ny serieomgång för våra damer som återvänder till Landskrona IP efter två matcher på bortaplan.

Lunds BK står för motståndet. Avspark 19:00!

LBK har vi redan mött vid två tillfällen denna säsong. Träningsmatchen slutade 3-3 och DM-matchen vann BoIS med 6-1. Nu är det alltså serieomgång som gäller och för Lund har inledningen varit tuff.

Laget väntar nämligen fortfarande på första poängen. Senat förlorade man mot Kullabygden hemma på Klostergården. Gästerna vann med 5-2.

Hanna Rosenqvist har ändå startat säsongen på ett respektingivande vis. Tre mål på fyra matcher är klart godkänt, inte minst med tanke på hur laget i sin helhet haft det kämpigt.

I BoIS-lägret är det mungiporna upp. Första segern kom i den senaste omgången och det med besked. Åkarp besegrades med 6-1 på bortaplan och efter ett par starka prestationer i följd hoppas vi kunna fortsätta klättra i tabellen.

Som vanligt krävs det att laget kommer upp i nivå för att poängen ska stanna hemma på IP. Henrik Albertsson fyller i.

Lund har, precis som vi, haft en stor omsättning i spelartruppen inför denna säsong och jag är övertygad om att de kommer bli bättre och bättre ju längre säsongen går. Vi är laddade för att ta första segern på hemmaplan.

19:00 på Landskrona IP är det som gäller alltså och som vanligt är det fri entré till matchen. Shop och kiosk håller dessutom öppet.

Forza randigt!!

Foto
  • Mats Borg