Dam

I morgon kväll är våra damer tillbaka på Landskrona IP. 19:00 hälsar vi Råå IF och publik välkomna till konstgräset.

Det är två lag i skriande poängbehov som möter varandra under måndagsaftonen. Våra motståndare har samlat ihop tre poäng på fem matcher, en färre än BoIS.

Råå besegrade Lunds BOIS i premiären men därefter har det gått desto tyngre. Senat förlorade man mot Kullabygden hemma på Råå IP. Gästerna vann med 2-1.

Hittills har laget gjort sex mål framåt och hälften av dessa har Mariella Löndahl noterats för. 50% av den totala målskörden är respekt och kan BoIS-försvaret få ordning på henne så är halva slaget vunnet.

För Landskronas del handlar det om att komma ur den tunga period som laget befinner sig i. Att det finns gott om kapacitet i laget känner vi oss trygga i och kan man bara få lite vind i seglen så kan vi absolut börja blicka uppåt.

Huvudtränare Henrik Albertsson fyller i.

Årets mest intensiva vecka avslutas med match mot Råå. I tisdags bevittnade vi när herrarna slog ett lag från Helsingborg och i morgon ska vi göra allt vi kan för att besegra ett annat Helsingborgs-lag.

Avspark 19:00 och som vanligt är det fri entré till matchen. Dessutom håller kiosk och shop öppet.

Varmt välkomna till Landskrona IP