Dam

Under fredagskvällen möter våra damer Lunds BOIS hemma på Landskrona IP (konstgräset) med avspark 19:00.

Motståndarna Lunds BOIS huserar på en femteplats i division 3 Västra Skåne med en poäng mer än Landskrona och med en match mindre spelad. Man kommer senast från en 1-4 förlust mot Kullabygden. I målväg har man gjort lika många mål som man släppt in, tio stycken till antalet.

Landskrona kommer senast från en bra prestation borta mot GIF Nike där man tog sin andra raka seger. Alicia Järnhäll är i god målform när hon gjorde två mål i senaste matchen och sitt åttonde för säsongen. Vi tror och hoppas att målformen håller i sig även nu på fredag.

Henrik Albertsson om matchen
Vi har haft en bra träningsvecka och kommit in i ett bra stim efter två bra prestationer. Vi är laddade och redo för morgondagens batalj!

Avspark 19:00 på konstgräset och som vanligt är det fri entré till matchen. Dessutom håller kiosk och shop öppet. Har du inte möjlighet att vara på plats kan du följa matchen här.

Varmt välkomna till Landskrona IP!

HANDLA TILL MATCHEN

Foto
  • Mats Borg