Dam

Under gårdagen säkrade våra damer tre poäng i sommarregnet på Landskrona IP. Hallands Nations FF besegrades med 4-2 i den sista hemmamatchen innan uppehållet.

Landskrona tog ledningen i den 20e minuten efter ett vackert mål signerat Alicia Järnhäll som snyggt spelades fram av Azra Cajlakovic. Hallands Nation kvitterade kort därefter och trots fler målchanser stod sig 1-1 resultatet i halvtid.

I matchminut 59 tar Landskrona åter ledningen genom Azra Cajlakovic. Motståndarna lyckades dock kvittera ännu en gång bara minuter senare.

För tredje gången i matchen tar Landskrona ledningen med 3-2 när Isabella Nilsson gör mål och även här är Cajlakovic högst involverad och noteras för ännu en assist. Landskrona höll taktpinnen under största delen av matchen kunde i den 84e minuten punktera matchen när Cajlakovic spelar fram Tilda Leander som fastställer slutresultatet till 4-2.

Stort tack till alla som stöttade på plats!

Nästa, den sista innan sommaruppehållet, spelas på torsdag borta mot Husie. Mer om den senare i veckan.