Landskrona BoIS har kommit överens med Sollentuna FK om en övergång för Gustaf Bruzelius. Försvararen anländer per omgående. Avtalet sträcker sig över 2026.

I Gustaf förses vi med en spelskicklig, brytningssäker mittback som redan hunnit sätta avtryck på seniornivå. Han har fått delar av sin fotbollsfostran i AIK men de senaste två säsongerna har alltså spenderats i division 1-laget Sollentuna. Där har han varit en bärande försvarsspelare och efter förra säsongens insatser ingick Gustaf i Morgondagens Stjärnor-konceptet där de främsta talangerna från norrettan möter söderettans dito.

Nu är det alltså Landskrona BoIS som gäller och vi hälsar honom varmt välkommen till Skåne och randigt.

Michel Ekberg om förstärkningen

Gustaf är en spelare vi följt under lång tid. Utifrån de statistiska variabler för defensiva spelare som vi värderar högt passar han ypperligt i Landskrona BoIS. Dessa har också konfirmerats när vi sett honom live under våren så värvningen var av den anledningen naturlig att göra.

NYHETER I SHOPEN

Foto
  • Melker Bengtsson