Landskrona BoIS är väldigt glada över att ha träffat ett avtal med 18 åriga Xavier ”Xavi” Odhiambo som sträcker sig över 2026.

Xavi, född 2004, bor i Landskrona och har spelat i randigt sedan 2018. Han har redan bekantat sig med a-lagsmiljön sedan ett par veckor tillbaka och har utmärkt sig så pass mycket att han nu ges möjlighet till ett kontrakt.

Talangen är en offensiv spelare som är explosiv och målfarlig. Han skjuter hårt med både högern och vänstern och har använts som ”nia” i U19 och kan användas både centralt som på kanterna.

Kalle Willstrand om Xavi
Det är roligt att ytterligare en spelare från akademin får ett A-kontrakt. Detta är en sistaårsjunior som har blommat både som spelare och person det senaste halvåret med stor potential till att bli en riktigt bra fotbollsspelare.

Vi önskar Xavi lycka till!