Landskrona BoIS har kommit överens med Malmö FF om ett säsongslångt lån för Samuel Kotto.

Vi är mycket glada över att kunna få till denna lösning. Att vi haft lite otur med skador på just mittbackspositionen är ingen hemlighet och med Samuel på plats täcker vi upp nuvarande skador på ett bra sätt.

Den reslige försvararen gjorde allsvensk debut tidigare i våras och är ursprungligen från Kamerun. Resten av säsongen är det i randigt fotbollen ska spelas och i Samuel får vi in en brytsäker, passningsskicklig mittback som säkerligen kommer tillföra mycket.

Michel Ekberg om förstärkningen

Samuel är en spelare vi har diskuterat med en stund nu med hänsyn till den rörelse och de skador vi haft på Mb-positionen. Samuel är en snabb, fysisk och spännande mittback som vi tror kompletterar vår trupp mycket bra under hösten. 

Vi arbetar nu med att få Samuel spelklar så fort som möjligt utifrån den byråkratiska processen.

Välkommen till randigt!