Under de senaste säsongerna har Landskrona BoIS akademiverksamhet tagit tydliga steg framåt där vi utvecklat flera spelare som nu spelar elitfotboll på seniornivå, antingen i BoIS eller i andra svenska eller utländska klubbar.

För att vi ska kunna ha en god försörjning av egenfostrade spelare även i framtiden behöver vi ha kunniga instruktörer inom akademin.Vi har idag ca 120 spelare i vår akademiverksamhet i åldern 13 till 19 år som tränas av ca 15 anställda/arvoderade instruktörer.

Vi kommer att behöva fler duktiga tränare till våra grupper inför säsongen 2024, och i dagsläget söker vi därför instruktörer som främst kan verka som assisterande tränare, även om vi också tar emot intresseanmälningar för huvudtränaruppdrag.

Som assisterande tränare ställs inte samma krav på utbildning som det görs på en huvudtränare, men meriterande om du har påbörjat SvFF:s utbildningar. Som huvudtränare ser vi helst att man har flera års erfarenhet som tränare samt en UEFA B utbildning.

Som akademitränare, oavsett roll, förväntar vi oss att du…

… står för ett sunt ledarskap där du skapar en miljö att trivas i.

… drivs av att utveckla individer. Vi sätter individens utveckling före lagets resultat.

… är engagerad och lägger stor kraft att bidra till BoIS fortsatta utveckling. 

… har dokumenterad fotbollserfarenhet, antingen som tränare eller som spelare. 

Om du är intresserad, skicka i så fall in ditt intresse till akademichef Kalle Willstrand kalle.willstrand@landskronabois.com med cv och en motivering till varför du är lämplig som tränare i BoIS.

Foto
  • Sebastian Mullaert