I morgon reser Landskrona BoIS till Bravida Arena på Hisingen där serieledande Utsikten tar emot. Avspark 15:00.

Bosko Orovics ”Kiken” har svarat för en smått sensationell säsong. 39 inspelade poäng innebär delad serieledning med Västerås och ner till trean Öster är det hela nio pinnar. Mycket talar således för att Utsikten kommer att spela i Allsvenskan 2024, även fast väldigt mycket återstår av säsongen, och ett sådant scenario hade inte många sett framför sig inför säsongen. Superettan är en aldrig sinande källa till överraskningar.

Samtidigt förfogar Utsikten över en rad meriterande spelare som alla vet vad som krävs för att prestera på nivån. Senast besegrades Jönköpings Södra på bortaplan med stabila 2-0.

Framåt har Lucas Hedlund firat framgångar med nio mål på 15 matcher.

Landskrona BoIS kommer från en tung förlust hemma mot Östersund. Den insatsen är analyserad och nu är det full fokus på morgondagens omgång som gäller. Vi är varse om att Utsikten borta tillhör en av säsongens tuffaste uppgifter men är också övertygade om att ingen match är omöjlig.

Sedan tidigare saknas Alec Brandt Erlandsson, Philip Andersson, Erik Hedenquist och Robin Dzabic. Den sistnämnde, som skadat en axel, är närmast comeback men det lär dröja ytterligare en tid. Dessutom följer inte Samuel Burakovsky med på grund av sjukdom.  

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, David Edvardsson, Jesper Strid, Vincent Sundberg, Xavier Odhiambo, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare

Avspark 15:00 alltså och för den som inte har möjlighet att se matchen på plats finns den att tillgå på Discovery+

Framåt BoIS!!