Dam

Våra randiga damer fick bästa tänkbara start på höstsäsongen. Hemma på Landskrona IP besegrades Kullabygdens DFF med hela 5-0.

Den klara segern gör att BoIS klättrar upp på tabellens övre halva för första gången denna säsong.

Randigt gjorde en genomsolid insats och vinsten var helt i sin ordning. Försvarsmässigt hade hemmalaget god kontroll och i anfallsspelet visade man prov på stor variation.

I 17 matchminuten kom också utdelningen. Albulena Selani gav BoIS ledningen, hennes första för säsongen, och strax därefter var det dags för nyförvärvet Sara Hansson att presentera sig för sin nya hemmapublik.

I pausvilan stod det 2-0 till Landskrona BoIS, en ledning som speglade matchbilden.

I andra halvlek fortsatte BoIS att fylla på med mycket folk mot gästande KDFF som tvingades ägna sig åt försvarsspel. Med 20 minuter kvar att spela utökade skyttedrottningen Alicia Järnhäll den randiga ledningen. Hennes elfte mål på tolv matcher.

Strax därefter satte Sara Hansson guldkant på sin succédebut genom att göra 2-0 och innan domaren blåste av matchen skulle även Tilda Leander skriva in sig i målprotokollet.

En fantastisk inledning på höstsäsongen och Henrik Albertsson var självfallet mäkta tillfreds med sitt lag.

Vi får en bra träff i både offensiven och defensiven. Försvarsmässigt spelar vi uppoffrande och släpper inte till några riktigt klara målchanser. I anfallsspelet har vi bra fart på bollen och hittar många bra kombinationer vilket genererar i många bra målchanser.

Kul med en bra start på hösten. Också stort tack till alla som stöttade oss hemma på Landskrona IP. Hoppas att vi ses på fredag kväll igen.

Då är det nämligen dags för nästa hemmamatch. Då kommer Åkarps IF till Landskrona. Avspark 19:00 och den matchen behandlar vi senare i veckan.

Framåt BoIS!!!