Dam

Redan i morgon kväll är det dags för ny hemmamatch med våra damer på plan. Denna gång kommer Åkarps IF till Landskrona IP. Avspark 19:00 och som vanligt är det fri entré till matchen.

Morgondagens motståndare har inte firat några större framgångar denna säsong. Inför den trettonde omgången innehar laget jumboplatsen med fyra inspelade poäng. Åkarp har släppt in flest mål och också gjort minst.

Senast förlorade laget mot Kullabygden med 2-4. I den matchen gjorde Sofie Landau ett av Åkarpsmålen och kanske att hon kan bli någon typ av mirakelräddare då hon på två spelade matcher gjort tre mål, vilket innebär intern skytteligaledning. Ett offensivt hot vi behöver ta i beaktning.

I övrigt är Landskrona BoIS på en bra plats. Höstpremiären vanns med hela 5-0 hemma mot Kullabygden efter en genomgedigen insats både försvar- och anfallsmässigt.

Nu hoppas vi kunna fortsätta med ytterligare en seger så att vi på riktigt kan etablera oss på tabellens övre halva. Att vi går för tre poäng är ingen hemlighet, det gör vi alltid hemma på Landskrona IP, men vi tar uppgiften på största allvar.

Förhoppningsvis har vi starkt randigt stöd i ryggen så att BoIS kommer ut med gott gry redan från start.

Henrik Albertsson om matchen

Efter måndagens fina prestation mot Kullabygden ser vi fram emot en lika bra insats i morgon kväll. Givetvis hoppas vi på ett fortsatt bra randigt stöd.

Varmt välkomna till Landskrona IP. Shop och kiosk håller öppet!