Dam

Höstsäsongen rullar vidare för våra damer som efter två raka hemmasegrar nu reser utanför Landskrona. I den första bortamatchen efter sommaruppehållet, som spelas i morgon lördag, möter laget Lunds BK. Avspark 14:00 på Klostergården.

LBK är tabellsjua inför omgången med en match mer spelad än tabellfemman Landskrona BoIS. Laget är ofta involverade i målrika historier och är faktiskt det lag, sin tabellplacering till trots, som släppt in klart flest mål i egen kasse. 60 stycke på 14 matcher närmare bestämt. Samtidigt har Lund också gjort nästan flest framåt.

Senast spelade laget lika på tre mot Kullabygdens DFF. Linda Karlsson, lagets notoriska målskytt med 13 noteringar, gjort två av målen och hon är ett offensivt hot med meriter från spel på högre nivå.  Även Hanna Rosenqvists 10 mål förtjänar ett uppmärksammas.

Två offensiva nav som BoIS behöver hantera. I det randiga lägret är det annars mungiporna upp. Laget har verkligen fått fart under sulorna och resultaten har också inneburit att laget nu innehar en tabellplacering på den övre halvan.

Ett nytt bra resultat i morgon hade gett laget ytterligare självförtroende inför resten av säsongen och vi reser så klart mot Klostergården med den ambitionen.

Henrik Albertsson inför matchen:

Vi har inlett hösten med två segrar och går givetvis för en tredje i morgon. Vi hade en tuff match mot Lund i våras där vi inte kom upp i nivå. Truppen är därför laddad och redo för att utkräva revansch.

Vi önskar laget stort lycka till!