Dam

Våra damer fortsätter stapla fina prestationer på hög. Hemma på Landskrona IP spelade laget 1-1 mot serieledande Furulund och därmed är man fortsatt obesegrade efter sommaruppehållet.

BoIS-målet gjorde Azra Caljakovic.

Den första halvleken präglades av ställningskrig. Inget av lagen tog kommando och publiken inne på A-plan fick bevittna en rätt chansfattig inledande halva av matchen.

Efter paus blev det betydligt mer händelserikt. Båda laget växlade upp och bjöd verkligen åskådarna på underhållande fotboll. Att Furulund leder serien är ingen tillfällighet men Landskrona BoIS stod upp väldigt väl och gav verkligen gästerna en rejäl fight.

Det var också hemmalaget som skulle ta ledningen då Azra Caljakovic i matchminut 77 gav randigt ledningen. Där och då kändes det som att BoIS skulle ta femte raka segern men med fem minuter kvar av matchen kvitterade Sandra Welander och gjorde därmed sitt tolfte mål för säsongen.

Ett lika blev också slutresultatet och vi gläds åt att BoIS fortsätter uppvisa fint spel och fin moral.

En fjärdedel av säsongen återstår att spela och vi är övertygade om att laget kommer fortsätta på den inslagna vägen.

Huvudtränare Henrik Albertsson om matchen

Första halvlek känns mest som att båda lagen avvaktar och känner på varandra. I andra skruvas tempot i matchen upp och det delat ut några ströchanser åt båda håll. Vi är glada för poängen mot serieledaren men det hade samtidigt inte känts helt orättvist om samtliga tre stannade i Landskrona.

Vi vill också passa på att tacka för stödet på IP, roligt att se så mycket folk.

Nästa match spelas söndagen den 10 september. Då reser BoIS till södra Helsingborg där tabellåttan Råå IF tar emot. Avspark 14:00 på Råå IP.

Framåt randigt!!