Dam

I eftermiddag reser våra damer till södra Helsingborg för match mot Råå IF. Avspark 14:00 på Råå IP.

Dagens motståndare ligger nia i tabellen, vilket innebär negativ kvalplats, men serien haltar och upp till säker mark är avståndet inte stort. Den stora anledningen till den mindre framskjutna placeringen får nog anses vara målskyttet.

22 mål framåt är näst sämst av samtliga lag i serien och vi får hoppas att krutet är blött även över helgen. Mariella Löndahl leger interna skytteligan med fem gjorda mål.

Formen i Råå får nog anses vara god. I den senaste omgången besegrades Kullabygden på bortaplan med 2-1. Ett resultat som tydligt påtalar att laget besitter förmåga.

Apropå form är Landskrona BoIS på en inslagen väg vi gladeligen fortsätter på. Fem raka matcher utan förlust där fyra av dessa slutat med seger. Senast spelade våra ränder 1-1 mot serieledande Furulund och vi hoppas att man lägger ner samma uppoffrande arbete i eftermiddag.

Det kommer nämligen krävas om samtliga poäng ska med hem till Landskrona. Fem matcher återstår av säsongen och kan man fortsätta rada upp goda resultat finns det fortsatta möjligheter att kliva ytterligare i tabellen.

Vi börjar med dagens uppgift och önskar laget stort lycka till.

Framåt randigt!!