Dam

I morgon kväll är det ny omgång för våra damer som denna gång spelar himma på Landskrona IP. GIF Nike kommer till A-plan, avspark 19:00.

Morgondagens motståndare har det kärvt poängmässigt. Nio inspelade innebär tabelltia och negativ kvalplats. En placering laget lär behålla säsongen ut då avståndet både ner till Åkarp på nedflyttningsplats och de på säker mark är rätt stor.

I den senaste omgången spelade Nike två lika mot hemma i Lomma, mot Kullabygden, efter en sen kvittering. I anfallsväg kretsar det mesta kring giftiga Ida Cederholm som har haft en lysande säsong. 15 mål gör att hon svarat för nästan hälften av lagets totala målskörd. En spelare med framtiden för sig som BoIS-försvaret gärna får sätta på plats i morgon kväll.

BoIS kommer till matchen i lysande form. Senast besegrades Råå IF med 1-0 på bortaplan och det är med sex raka obesegrade matcher som vi nu gör oss redo för nästa uppgift.

Det ska mycket till för att klättra ytterligare i tabellen men så länge möjligheten finns så går vi för det. Dessutom är vi väldigt hemmastarka och den trenden ämnar vi behålla säsongen ut.

Faktum är att morgondagens omgång är den sista på hemmaplan då laget avslutar med tre raka bortamatcher. Därför hoppas vi att många BoIS-supportrar tar sig till IP i morgon kväll och ger laget en fin avslutande stöttning.

Avspark 19:00 inne på A-plan och som vanligt är det fri entré. Dessutom håller kiosken öppet.

Vi hälsar er alla välkomna och till vårt randiga lag önskar vi lycka till.