Landskrona BoIS genomför varje år ett större samhällsprojekt som heter Skolans Dag. I år går den av stapeln tisdagen den 3 oktober.

Inför dagen besöker Landskrona BoIS skolor i Landskrona och Svalöv och ger, oavsett ålder, inspiration och glädje till skolornas elever. Den här dagen bjuder vi alla skolelever på gratis inträde till hemmamatchen mot GIF Sundsvall. De senaste två åren har publiksiffran landat på runt 4000 och vi hoppas att vi kan bli minst lika många i år.

Under veckan som gått har vi besökt skolor i Landskrona och Svalöv och delat ut biljetter. Varje biljett ger barn och en vuxen inträde på ståplats. Har du inte fått biljett? Kontakta din skola eller Landskrona BoIS för att erhålla biljett till matchen.

Vill du som företagare stötta Idrottens dag?
Som företag i regionen har ni en möjlighet att stötta och medverka till att Idrottens Dag blir en minnesvärd dag för våra skolbarn. Alla företag som bidrar får stark exponering innan och under genomförandet av Idrottens Dag.

Kontakt & mer info för företag
Anders Lindfors, 0735-17 13 08
anders.lindfors@landskronabois.com

KÖP BILJETT