Dam

Landskrona BoIS fortsätter att storma fram denna höst. Under söndagen säkrade laget en ny solid seger genom att bortaslå Lunds BOIS med hela 6–0.

Därmed är våra randiga töser fortsatt obesegrade efter sommaruppehållet och laget har tagit ett järngrepp om tabellens tredjeplats.

Föga förvånande var vinsten helt i sin ordning. Redan efter tio minuter stod det 0–1 på resultattavlan efter att en hemmaspelare olyckligt sparkat bollen i eget mål.

Precis innan halvtidsvilan utökade Alicia Järnhäll ledningen genom sitt första för dagen.

Efter paus var det full BoIS-gas. Mimmi Persson gjorde sitt första mål i BoIS-tröjan, Järnhäll ytterligare två och Sara Hansson skrev också in sig i målregistret.

Hela 6–0 alltså och det är ju bara att lyfta på hatten för våra damer som radar upp stabila prestationer.

Av säsongen återstår det nu två matcher och båda spelas utsocknes.

Härnäst reser Landskrona till Husiegårds IP för att mäta krafterna med Husie IF. Matchen spelas på söndag, avspark 11:30.

Wictor Ekbladh om prestationen

Skön vinst där vi framför allt är nöjda med hur vi genomför andra halvlek. En förväntad matchbild som vi har kontroll på matchen igenom.

I första halvlek börjar vi bra, men efter vårt första mål försvinner vår skärpa på plan och vi börjar slarva en del i onödan.

Halvtidssnacket leder till att vi i andra halvlek direkt tar tag i taktpinnen och anfallsmässigt skapar vi många målchanser samtidigt som vi håller tätt defensivt och det gör att vi kan spela av matchen komfortabelt.

Samtliga i laget bidrog till seger vilket är väldigt glädjande och boostar självförtroendet inför de sista två omgångarna.

Framåt randigt!!