Dam

Landskrona BoIS avslutade säsongen med att förlora borta mot Fortuna FF. Hemmalaget vann på Rydebäcks konstgräs med 2-1.

Så klart tungt och tråkigt att våra ränder inte fick avsluta den fantastiska hösten med en ny trepoängare men med lite perspektiv kan vi glatt konstatera att laget svaret för en lysande debutsäsong i trean.

När vi ögnar mot tabellen ser vi att BoIS slutade trea med sex poäng ner till fjärdeplacerade Hallands Nation FF. Mycket stabilt som nykomling och laget har verkligen lagt en solid grund inför framtiden.

Det var också BoIS som tog ledningen i Rydebäck. Detta efter ett självmål. Innan paus skulle Fortuna få in en kvittering och nästan direkt i andra halvlek gjorde skytteligadrottningen Emmie Persson det avgörande målet.

Fortunas seger var inte tillräcklig för serieseger då även Furulund vann sin match och därmed slutade tabelletta. Vi gratulerar laget till en imponerande säsong och önskar dem stort lycka till i division 2.

Landskrona BoIS önskar också tacka alla randiga själar som stöttat laget under säsongen. Mycket uppskattat. Du mobiliserar vi om och kommer sedan tillbaka starkare än någonsin.

Framåt randigt!!