I morgon söndag hälsar vi alla BoIS:are välkomna till Landskrona IP för näst sista gången denna säsong. Den 27 omgången ska spelas och det är serieledande Västerås SK som kommer till Skåne.

Avspark 13:00 och biljetter till matchen inhandlas via nedan länk

https://landskronabois.ebiljett.nu/Tickets/Choose/80?S=0

Inför matchen kommer vi också att hålla en tyst minut för att hedra de svenska landslagssupportrarna som miste sina liv i attentatet i Bryssel inför landskampen mot Belgien. Därför önskar vi att våra supportrar kommer i tid och hjälper oss att ge våra supportervänner, som inte längre finns med oss, en värdig inramning.

Morgondagens motståndare har svarat för en suverän säsong hittills och inför helgens matcher är laget ohotad tabelletta. Till andraplacerade GAIS är det sex poängs marginal och ner till Utsikten på kvalplats är differensen hela nio pinnar. Det innebär att Västerås har möjlighet att säkra allsvenskt avancemang redan denna omgång och en seger på Landskrona IP gör ju att laget, trots att Utsikten spelar senare, mer eller mindre säkrat platsen till svensk fotbolls finrum.

Ett scenario som BoIS så klart kommer försöka undvika med alla till buds stående medel.

Västerås reser söderöver med två raka hemmasegrar i ryggen. Först mot TFF och nu senast mot Jönköpings Södra. Matchen slutade 3-1 på konstgräset, lagets främste målgörare heter Jabir Abdihakim Ali och han svarade för ett av målen mot J-Södra. Hans elfte för säsongen.

VSK:s tränare Kalle Karlsson signade nytt avtal i veckan och laget kommer till matchen utan avstängningar.

Även Landskrona BoIS vann senast, borta mot AFC Eskilstuna. 1-0 till randigt efter ett sent avgörande. Robin Dzabic avgjorde matchen på övertid men han saknas i morgon på grund av avstängning. En seger som gjorde att Superettan-kontraktet nästa säsong är väldigt nära att hämtas hem. Hemma på Landskrona IP räds vi inga motståndare, inte ens serieledarna, och kan våra svartvita ränder sätta sin prestation är tre poäng absolut möjligt.

I övrigt inga förändringar beträffande skadeläget. Erik Hedenquist, Philip Andersson, Samuel Burakowsky och Alec Brandt Erlandsson saknas sedan tidigare. Övriga är tillgängliga.

Truppen: Amr Kaddoura, Svante Hildeman, Johan Rapp, Samuel Kotto, Gustaf Bruzelius, Edvin Dahlqvist, Frederik Ihler, Adam Egnell, Ousmane Diawara, Melker Jonsson, David Edvardsson, Unai Veiga, Jesper Strid, Xavier Odhiambo, Rasmus Wendt, Max Nilsson, Emil Lindman, Sam Hegdal, Kofi Asare.

Avspark 13:00 och nu när stormen Babette lagt sig utlovas det riktigt fint höstväder under söndagen. Därmed finns egentligen knappt några godtagbara anledningar till att inte besöka Landskrona IP om möjlighet finns. Hoppas att vi ses.

Framåt randigt!!